Select Page
Prof. dr. Zehri Alispahić uručena Zahvalnica za doprinos programu Radija BIR

 

Direktor Media centra Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini dr. Muamer Tinjak danas je prof. dr. Zehri Alispahić uručio Zahvalnicu za doprinos programu Radija BIR.

Profesorica Alispahić ove godine uspješno je realizirala 10. jubilarano izdanje Sehurskog programa “Zapostimo zajedno” koji se emituje na Radiju BIR, a u protekle dvije godine uživo i na Televiziji BIR.

U okviru ovog programa profesorica Alispahić je ugostila brojne goste i eminentne ličnosti iz vjerskog, društvenog, političkog i kulturnog života u našoj zemlji.

– Ovo je naš zajednički uspjeh i nadam se da ćemo realizirati i brojne druge projekte, na zadovoljstvo Zajednice i svih naših slušatelja i gledatelja – kazala je Alispahić.

Zahvalnica joj je uručena u okviru prigodne svečanosti kolektiva Media centra s saradnicima, na kojoj se razgovaralo o realizaciji proteklog ramazanskog programa na svim platformama koje djeluju u okviru Media centra.

– Također, na ovaj način smo željeli obilježiti i današnju 4. godišnjicu pokretanja Televizije BIR. Vrijedno radimo da naše zadatke ispunjavamo u skladu s očekivanjima i politikom našeg osnivača – Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini – izjavio je dr. Tinjak.

Zahvalio je ovom prilikom i predstavnicima Uprave za vjerske poslove Rijaseta Islamske zajednice u BiH na podršci u realizaciji svih programskih sadržaja, posebno onih koji se odnose na ramazanske kvizove realizirane na Radiju BIR i portalu Preporod.info.

(Preporod.info)